Nymøllevej 85

webikon

Alt det du har brug for i hverdagen.

Lej dig ind på vores kontorhotel.

Når du lejer dig ind på vores kontorhotel, skal du ikke bekymre dig om det praktiske – det sørger vi nemlig for. Hos Nymøllevej 85 betyder “all inclusive”, at lejen er inklusiv varme, vand og el – og du får adgang til dit eget kontor, tekøkken, grønne arealer, gratis parkering, møderum, wi-fi, omklædningsfaciliteter m.v. Og så er du blot få minutter fra offentlig transport, motorvejen og lufthavnen.

Som kunde på kontorhotellet får du en fast base, hvor der er tid til fordybelse, og hvor der er ro og plads til at holde fokus uden forstyrrelser. Når du har brug for en pause, kan du løbe en tur i de grønne områder – eller gå en velfortjent tur rundt i området.

Tag du blot din computer med og begynd arbejdet på dit eget, nye kontor.

Kontorer og kontorhotel til leje i Kongens Lyngby. Erhvervskontor med plads og grønne omgivelser. Leje af kontor sker gennem Kristensen Properties.

All inclusive. Der er sørget for det hele.

Kontorhotel som gør hverdagen lettere.

Som lejer får du:

Kontorhotel med alt du skal bruge.

Få dit eget dit kontor.

Kontorhotel i Kongens Lyngby. Bliv en del af vores kontorhotel, som er all inclusive med wi-fi, mødelokaler, parkeringspladser m.v. Det er tæt på motorvej, offentlig transport m.v.

Kontorhotel i Kongens Lyngby.

Udlejningsstatus.

Forventet indflytning er i sommeren 2024. Vi er i fuld gang med renoveringen. Hvis du vil høre om status angående byggeprocessen, så kontakt os endelig.

Hvis du leder efter et nyt hjem til din virksomhed, og ser dig selv som en potentiel lejer i vores kontorhotel, kan du få mere at vide ved at hente vores udlejningsprospekt. I prospektet er der mere viden om vores kontorhotel, priser m.v. Vi glæder os til at høre fra dig.

5 min. gang

Ravnholm Station og den kommende letbane

2 min. i bil

Helsingørmotorvejen - Lundtofte afkørsel 15

25 min. i bil

Lufthavnen

21 min. i bil

Rådhuspladsen

Lej dig ind i vores kontorhotel

Vil du høre og se mere?

Ønsker du at blive lejer i kontorhotellet hos Nymøllevej 85, hvor der er kort opsigelsesvarsel og lavt depositum? Tag endelig fat i os, hvis du vil vide mere. Vi hjælper gerne med at finde et fleksibelt lejemål, der er passende til dig.

Vi sidder klar ved telefonen for at hjælpe dig.

Kristensen Properties A/S

Klaus Ulrik Malmstrøm-Østerballe

Senior Asset Manager

+45 26 24 88 91

kum@kristensenproperties.com

Kristensen Properties A/S

Franziska Pabst Roed

Asset Manager

+45 31 33 34 05

fpr@kristensenproperties.com

Hent vores prospekt

Få mere viden om lejemålene.

Vores udlejningsprospekt er fyldt med detaljer omkring vores kontor og kontorhotel. Udfyld formularen og download vores udlejningsprospekt for at få viden om priser, kvadratmeter m.v.