Nymøllevej 85

webikon

Dit nye kontor nær København og resten af Nordsjælland.

Beliggenheden der gør det hele muligt.

Når du vælger Nymøllevej 85 som adresse, får du udsigt til grønne områder, nærhed til motorvejsnet, offentlig transport og lufthavn – samt placering i et aktivt erhvervskvarter i Kongens Lyngby.

Erhvervslejemål i Kongens Lyngby med god beliggenhed.

Lej et kontor tæt på natur og by.

Nymøllevej 85 ligger i Kongens Lyngby, der er et aktivt område i Storkøbenhavn, 15 km nord for Københavns centrum. Kongens Lyngby er en del af Lyngby-Taarbæk kommune, som er beriget med grønne områder såsom Geelskov, som kun ligger 5 minutters kørsel fra Nymøllevej 85.

Nymøllevej 85 ligger tæt på naturen, byen og transportmuligheder. Det giver dig en hverdag, hvor naturen giver arbejdsro, og der er samtidig ikke langt til byens muligheder og bekvemme transportmuligheder.

Når du lejer et kontor eller bliver en del af vores kontorhotel, får du mange og fleksible muligheder i hverdagen.

5 min. gang

Ravnholm Station og den kommende letbane

2 min. i bil

Helsingørmotorvejen - Lundtofte afkørsel 15

25 min. i bil

Lufthavnen

21 min. i bil

Rådhuspladsen

Nymøllevejs beliggenhed er i Kongens Lyngby, som ligger tæt på København. Beliggenheden gør, at du har rig mulighed for at benytte sig af grønne arealer, byen samt offentlig transport. Motorvejen er kun 5 minutter væk, og det er derfor nemt at komme til og fra beliggenheden. Erhvervslejemålet består af kontorlejemål og kontorhotel.

Kontor og kontorhotel med en bekvem hverdag i Kongens Lyngby.

Lad din virksomhed vokse hos os.

Hverdagen på Nymøllevej 85 giver plads og ro til vækst. Erhvervslejemålets indretning kombinerer arbejdsro, inspirerende omgivelser, design og naturen.

Nymøllevej 85 er placeret med kort afstand til togstationen, motorvejen og lufthavnen. Det gør det nemt for dig og dine medarbejdere at komme til og fra kontoret. Det er vigtigt, at hverdagen hænger sammen, og derfor har Nymøllevej 85 den perfekte placering for dig, som gerne vil have en nem og bekvem hverdag.

Leder du efter nye rammer, hvor din virksomhed kan udvikle sig? Kom til Nymøllevej 85 i Kongens Lyngby og vær tæt på naturen, byen og de gode transportmuligheder.

Kontorhotel og kontor tæt på København.

Beliggenheden i billeder.

Kontor og kontorhotel tæt på København.

Vil du høre og se mere?

Ønsker du at høre mere om mulighederne for et kontorlejemål på Nymøllevej 85 i Kongens Lyngby?

Tag endelig fat i os, hvis du har spørgsmål til de kontor eller kontorhotel vi har til leje hos Nymøllevej 85. Vi hjælper gerne med at vurdere, hvilket lejemål, der er passende i størrelse, så vi kan finde det helt rigtige kontor til dig.

Vi sidder klar ved telefonen mellem kl. 8-16 på hverdage.

Kristensen Properties A/S

Klaus Ulrik Malmstrøm-Østerballe

Senior Asset Manager

+45 26 24 88 91

kum@kristensenproperties.com

Kristensen Properties A/S

Franziska Pabst Roed

Asset Manager

+45 31 33 34 05

fpr@kristensenproperties.com

Hent vores prospekt

Få mere viden om lejemålene.

Vores udlejningsprospekt er fyldt med detaljer omkring vores kontor og kontorhotel. Udfyld formularen og download vores udlejningsprospekt for at få viden om priser, kvadratmeter m.v.