Nymøllevej 85

webikon

Erhvervslejemål med attraktiv placering i Kongens Lyngby.

Lej et kontor.

Få et erhvervslejemål, der er skræddersyet til jeres behov. Hvad enten I er på jagt efter et kontor til en mellemstor virksomhed eller et lille startup, har vi lejemål, hvor jeres virksomhed har mulighed for at udvikle sig i mange år. Erhvervslejemålene er indrettet med virksomheders behov i fokus, og der er derfor tænkt over belysningen, akustikken, og de daglige behov man har i en virksomhed.

Ønsker I at vide mere om vores kontorlejemål? Hent vores udlejningsprospekt og læs mere om lejemålene, priser, beliggenheden m.v.

Erhvervslejemål med god akustik.

Optimale kontorforhold.

På Nymøllevej 85 går vi op i, at I kan se jeres virksomhed være her i mange år. Derfor har vi indrettet ejendommen, så I har adgang til fællesfaciliteter, som får hverdagen til at køre som smurt, og hvor I kan netværke med andre virksomheder i ejendommen.

Vores kontorer og fællearealer er nyrenoverede. God akustik og behagelig belysning er en essentiel del af indretningen hos os, så I får optimale kontorforhold, hvor der både er plads til socialt samvær og arbejdsro.

Som ny lejer i bygningen vælger du selv, hvilket indretningskoncept der passer bedst til dine behov. Hent prospektet for mere information om vores indretningsmuligheder (Classic og Classic+). Ønsker til særindretning drøfter vi gerne med jer.

Kontor med en nem hverdag.

Fællesfaciliteter.

Når I har et lejemål, får I adgang til:

Nymøllevej har en attraktiv beliggenhed i Kongens Lyngby - tæt på København og resten af Nordsjælland.

Erhvervslejemål i grønne omgivelser.

Kontor med udsigt til naturen.

Når du vælger Nymøllevej 85 som adresse, får du udsigt til grønne områder, nærhed til motorvejsnet, offentlig transport og lufthavn – samt placering i et aktivt erhvervskvarter i Kongens Lyngby.

På Nymøllevej 85 er størstedelen af alle ejendommens arbejdspladser placeret langs ejendommens facader, hvilket giver et godt lysindfald.

Når dagen byder på en velfortjent pause, så gå en tur og få frisk luft i de omkringliggende grønne områder.

Ønsker I at vide mere om vores kontorlejemål? Hent vores prospekt og læs mere om lejemålene, priser m.v.

Kontorlejemål tæt på København og Nordsjælland.

Se billeder af bygningen.

Kontor til store og små virksomheder.

Vil du høre og se mere?

Ønsker du at høre mere om mulighederne for et kontorlejemål på Nymøllevej 85 i Kongens Lyngby?

Tag endelig fat i os, hvis du har spørgsmål til vores kontor og kontorhotel. Vi hjælper gerne med at vurdere, hvilket lejemål, der er passende i størrelse, så vi kan finde det helt rigtige kontor til dig.

Vi sidder klar ved telefonen mellem kl. 8-16 på hverdage.

Kristensen Properties A/S

Klaus Ulrik Malmstrøm-Østerballe

Senior Asset Manager

+45 26 24 88 91

kum@kristensenproperties.com

Kristensen Properties A/S

Franziska Pabst Roed

Asset Manager

+45 31 33 34 05

fpr@kristensenproperties.com

Hent vores prospekt

Få mere viden om lejemålene.

Vores udlejningsprospekt er fyldt med detaljer omkring vores kontor og kontorhotel. Udfyld formularen og download vores udlejningsprospekt for at få viden om priser, kvadratmeter m.v.